е къде опиратт?данеби в калника, че така като гледам има доста место до пружината
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко снимки на мойта алфа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Chimevе къде опиратт?данеби в калника, че така като гледам има доста место до пружината
но и моите джанти са ЕТ35 7.5J което изнася цялото колело навън, и стърже отзад в бронята дори като се возя сам
при теб ако са 6.5J джантите и са с ЕТ 49.5, може и да е по лесно, незнам'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
абе да питам, трябва ми целия халоген, че един камион, по който карах дигна некакви камънии го отнесе целия. нешо втора употреба дали ше се намери, че в александър ауто ми казаха че изобщо немали, а ако го поръчат от италия щел да бъде некаква цифра...по добре да не питам166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimevчуда се дали да не взема 205/50 че е много ниска и бронята горката си пати...
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimevабе да питам, трябва ми целия халоген, че един камион, по който карах дигна некакви камънии го отнесе целия. нешо втора употреба дали ше се намери, че в александър ауто ми казаха че изобщо немали, а ако го поръчат от италия щел да бъде некаква цифра...по добре да не питам_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment